facebook : mia miaa (mia)

facebook : mia miaa (mia)

duminică, 18 decembrie 2011

Doar un copil

exista lucruri care mi'as dori sa se intample,lucruri pe care as fi vrut sa le fac ,lucruri pe care nu le'am facut iar acum regret.exista lacrimi care au alunecat pe obrazul meu fara nicio vina,lacrimi pline de ura,lacrimi pline de durere si lacrimi poate chiar fara rost.au existat oameni cu nishte caractere mult prea dure pentru un copil,vorbe aruncate'n vant,copilarie ce nu a existat niciodata ! lumi mult prea diferite,o mama care nu m'a alintat pe cand eram copil.mult prea multa durere care inca persista dar nu iasa la iveala...eu... sincer ! nu am prea multi prieteni...dar prietenii pe care'i am sunt adevaratzi si'as face multe sacrificii pentru ei,ca lor sa le fie bine,desi stiu ca ei nu au cu ce sa ma ajute pentru ca sunt mult prea inchisa in mine.dar ma simt bine impreuna cu ei.ii iubesk!
am invatat multe de la viatza si am trecut prin multe chestii care m'au durut enorm...m'au ranit fiinte iubite care nu as fi crezut ca o pot face...!am avut multe sentimente contradictorii ,dar am pornit cu iubirea si am ajuns tot la iubire! inca am un gol in suflet pe care sper sa'l ocupe cineva...candva!

Un comentariu:

  1. articolul acesta l'am facut pe la jumatatea lui decembrie,totul este adevarat,dar in ceea ce privesteprietenii,mi'am schimbat total parerea,fiindca ...incerc sa ma impart in 2000000000000de parti pentru prieteni si ei zic ca profit de ei ( ca'i folosesc)...pff.la draku' cu prietenii nu mai am nevoie de niciunul.asta este.

    RăspundețiȘtergere